Nakupujte hlavou, vařte srdcem! - Mandžuková, Jarmila (Start, 2014)
Kniha přináší pravdivé a často šokující informace o škodlivých látkách v potravinách a nápojích. Poskytuje rady a jednoduché návody čím se řídit při nákupu potravin. Značnou pozornost věnuje i vaření a moudrému hospodaření. Zkuste využít šanci získat novou energii a zbavit se zdravotních problémů. Jde to docela jednoduše. Nevěříte?
Keywords: Food Technology; Food and Beverages; Nutritional Physiological Phenomena; Food, Organic; potravinářská technologie; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; fyziologie výživy; zemědělství a potravinářství; Food Analysis; biopotraviny; potraviny a nápoje; Food-Processing Industry; analýza potravin; průmysl zpracování potravin