Mikrobiologie : pro studenty zdravotnických oborů - Schindler, Jiří (Grada, 2014)
Druhé, doplněné a přepracované vydání učebnice pro studenty bakalářského studia ošetřovatelství, vyšších odborných zdravotnických škol, přírodovědných oborů, pro žáky zdravotnických škol a gymnázií, asistenty hygienické služby, nutriční terapeuty. Text je doplněn tabulkami, grafy a fotografiemi.
Sestra
Keywords: mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; klinické lékařství; mikrobiologie; Clinical Medicine; virologie; Bacteriology; Virology; Microbiology; houby; infekční nemoci; Communicable Diseases; Anti-Bacterial Agents; Fungi; antibakteriální látky; Eukaryota; lékařství; bakteriologie