Porod nemusí až tak bolet : o tlumení porodních bolestí : aneb analgezie "na míru" - Pařízek, Antonín; Cvachovec, Karel; Dvořák, Vladimír (Sekce porodnické analgezie a anestezie při ČGPS ČLS J. E. Purkyně, 2014)
Informační publikace o metodách pro tišení bolestí při porodu.
Keywords: Acupressure; Analgesia, Epidural; audioanalgézie; transkutánní elektrická neurostimulace; akupresura; porod; porodní bolesti; epidurální analgezie; gynekologie a porodnictví; Labor Pain; Transcutaneous Electric Nerve Stimulation; Hypnosis; porodnická analgezie; anesteziologie a intenzivní lékařství; Parturition; Audioanalgesia; Analgesia, Obstetrical; hypnóza