Physical activity in science & practice : conference proceedings : in celebration of the 60th anniversary the establishment of the Faculty of Physical Education and Sport, Charles University in Prague [Prague, 19-21 June 2013] - Flemr, Libor; Němec, Jiří; Kudláčková, Kateřina (Charles University in Prague, 2014)
Sborník příspěvků z konference konané u příležitosti 60. výročí vzniku Fakulty tělesné výchovy a sportu.
Keywords: Kinesiology, Applied; Child; Exercise Movement Techniques; sporty; pohybová aktivita; dospělí; fyziologie sportovní výživy; Sports Nutritional Physiological Phenomena; techniky cvičení a pohybu; dítě; Sports; genomika; Adult; Motor Activity; Genomics; tělovýchovné lékařství; kineziologie aplikovaná