Pediatrie : překlad 6. vydání - Muntau, Ania; Szitányi, Peter (Grada, 2014)
Základní učebnice v oboru, vynikající svým pojetím, aktuálností, rozsahem i zpracováním. Překlad 6. vydání z roku 2011 úspěšné knihy německé autorky, kterou pod původním názvem Intensivkurs Pädiatrie vydalo nakladatelství Urban & Fischer – Elsevier. Kniha má oproti většině domácích publikací trvalé výhody – informace v ní obsažené jsou pravidelně aktualizovány, rozsah je ideální, pojetí je přehledné. Knihu využijí jak medici, tak graduovaní pediatři.
Keywords: pediatrie; Pediatrics