Cesty k minulým životům - Andrews, Ted; Velvarská, Jana (Ivo Železný, 1997)
Asi nikdy nebudeme schopni přesvědčivě dokázat, že naší současné existenci předcházely jiné - minulé - životy, že jsme tu zkrátka \"už jednou byli\". Přitom se jistě i vám v životě nesčetněkrát stalo, že se vám nečekaně připomněla nějaká místa, události či jména a vy jste měli pocit, jako byste skutečně žili v té určité době, na tom určitém místě a s dotyčnými osobami se setkali... Knížka Teda Andrewse vám nabízí hned několik způsobů, jak bezpečně a bez rizika proniknout do vlastní minulosti, aniž byste k tomu potřebovali pomoc profesionálního hypnotizéra. Poradí vám, jak si oživíte různé zajímavé události ze své vzdálené minulosti, poučí vás o karmě, o vašem \"druhém já\", o spřízněných duších, o mysteriích zrození a smrti, o životní síle - a reinkarnaci. Neboť reinkarnace není jen určitá teorie, filozofie či systém víry - je to i způsob života. Díky ní pochopíte různé nevysvětlitelné události ve svém životě, otevře se vám cesta do vašeho podvědomí a k poznání sebe sama. A teprve ažpoznáte svůj vlastní osud, můžete se sami stát jeho strůjci, můžete blahodárně ovlivnit své vztahy k ostatním lidem, svou kariéru i své duševní zdraví.
Keywords: psychoterapie; alternativní lékařství; Attitude to Death; Hypnosis; hypnóza; humanitní vědy a umění; metafyzické vztahy mezi duší a tělem; postoj ke smrti; Psychotherapy; Meditation; Mind-Body Relations, Metaphysical; meditace