Dopravní výchova dětí a mládeže jako jeden z pilířů ochrany zdraví a prevence úrazů - Stojan, Mojmír (MSD, 2008)
Monografická publikace pro děti a mládež k problematice bezpečnosti silničního provozu a dopravní výchovy.
Keywords: Accidents, Traffic; Adolescent; pedagogika; Education; Child; dítě; prevence úrazů; výchova a vzdělávání; mladiství; Accident Prevention; dopravní nehody; zdravotní výchova