Výchova ke zdraví: podněty ke vzdělávacím oblastem : škola a zdraví pro 21. století, 2011 - Řehulka, Evžen (Masarykova univerzita, 2011)
Konference se tradičně zabývala otázkami výchovy zdraví, primární prevencí a zdravotní gramotností. Tyto otázky byly posuzovány z pohledu pedagogiky, psychologie, medicíny, hygieny a dalších oborů, jejichž poznatky jsou využitelné ve výchově ke zdraví. Vedle teoretických koncepcí byly na konferenci prezentovány výzkumné údaje týkající se řešené problematiky
Keywords: Health Education; zdravotní výchova; vyučování; Child; pedagogika; Health Knowledge, Attitudes, Practice; dítě; Teaching; kvalita života; Quality of Life; zdraví - znalosti, postoje, praxe; výchova dítěte; Child Rearing