School and Health 21, 2011 : health education: Czech-Slovak experiences - Řehulka, Evžen; Sollárová, Eva (Masaryk University with collaboration by MSD, 2011)
Odborná publikace byla vydána v rámci řešení výzkumného záměru MSM0021622443 \"Speciální potřeby žáků v kontextu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání\" a s jeho finanční podporou.
Keywords: zdraví - znalosti, postoje, praxe; Environment; Česká republika; životní prostředí; pedagogika; duševní zdraví; Slovakia; podpora zdraví; Slovenská republika; Health Education; Mental Health; Health Promotion; Czech Republic; Health Knowledge, Attitudes, Practice; zdravotní výchova