Asertivita : umění být silný v každé situaci - Potts, Conrad; Potts, Suzanne (Grada, 2014)
Nenechte se odstrkovat – naučte se prosadit a vyrovnat se s každou náročnou situací. Návod najdete v knížce, která vám poradí a na příkladech ukáže, jak asertivně jednat a zajistit, aby váš hlas byl slyšet. Čtivá a v životě snadno využitelná knížka posílí vaše sebevědomí, pohodu a vyrovnanost.
Keywords: interpersonální vztahy; chování a mechanismy chování; Assertiveness; asertivita; psychologie, klinická psychologie; Interpersonal Relations; rozvoj osobnosti; Behavior and Behavior Mechanisms; sociologie; Personality Development