Rozcvičení ve sportu - Jebavý, Radim; Hojka, Vladimír; Kaplan, Aleš (Grada, 2014)
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích. Efektivní a pestré varianty rozcviček s celou řadou cvičebních pomůcek poskytují trenérům, učitelům a všem zájemcům o cvičení možnost sestavit si vlastní sadu cviků na rozcvičení pro danou pohybovou aktivitu či sport. Rozcvičení by se mělo stát příjemným úvodním rituálem, který by měl sportovce pozitivně naladit či nabudit na následující aktivity!
Fitness, síla, kondice
Keywords: techniky cvičení a pohybu; tělovýchovné lékařství; cvičení; Postural Balance; Time and Motion Studies; strečink; Exercise Movement Techniques; studie pohybu a času; Exercise; Sports; posturální rovnováha; Muscle Stretching Exercises; sporty