Sport a jóga - Haich, Elisabeth; Yesudian, Selvarajan (Metafora, 2014)
1. vydání, přeložil Jan Menděl.
Keywords: Exercise Movement Techniques; techniky cvičení a pohybu; sporty; jóga; Yoga; tělovýchovné lékařství; Sports