Snižte si cholesterol : pomocí přírodních látek - Berg, Aloys; Stensitzky, Andrea; König, Daniel (Grada, 2014)
V této knize najdete přehled příčin a následků, které má pro naše tělo vysoká hladina cholesterolu. Naučíte se udržovat svůj cholesterol na správné výši pomocí přírodních látek a vhodného jídla, bez léků. Autoři připravili jedinečný systém kombinování potravin, který vám představí na 60 receptech. Jednoduchá jídla z dostupných surovin a aktivní způsob života vám pomohou cítit se lépe, být aktivnější a vést veselejší život.
Pro vaše zdraví
Keywords: zájmy a záliby; cholesterol dietní; jídelníček; Nutritional Physiological Phenomena; fyziologie výživy; Menu Planning; Diet, Fat-Restricted; Cooking; dieta s omezením tuků; vaření; Cholesterol, Dietary; nutriční terapie, dietoterapie a výživa