Stávám se veganem : 4týdenní program pro zdravý a dlouhý život - Dahlke, Rüdiger; Neumayr, Dorothea (Grada, 2014)
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany. Autor vás seznámí s výhodami veganské diety a podrobně vysvětlí vše, co potřebujete vědět a jak si zajistit veškeré potřebné živiny. V této knize najdete unikátní čtyřtýdenní plán přechodu k veganskému způsobu stravování. Den po dni, týden po týdnu budete měnit svůj jídelníček, až se budete stravovat výhradně vegansky. Kniha je doplněna rozmanitým a chutnými recepty snadnými na přípravu, které jsou skvělé pro každý den vašeho nového zdravého života.
Pro vaše zdraví
Keywords: zdravé chování; dieta vegetariánská; fyziologie výživy; Diet, Vegetarian; péče o sebe; vaření; Menu Planning; Health Behavior; Self Care; jídelníček; zájmy a záliby; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Nutritional Physiological Phenomena; Cooking