Veřejné zakázky a koncese - Jurčík, Radek (C.H. Beck, 2014)
Publikace mající strukturu monografie obsahuje ucelený výklad ustanovení zákona o veřejných zakázkách v návaznosti na aktuální změny provedené větší transparenční novelou zákona o veřejných zakázkách a změnami nabývajícími účinnosti od 1. 1. 2014 (včetně technické novely zákona o veřejných zakázkách).
Právní praxe
Keywords: Czech Republic; Entrepreneurship; ekonomické soutěžení; veřejný sektor; soukromý sektor; Evropská unie; Česká republika; právo, zákonodárství; obchod; Commerce; Public Sector; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; Private Sector; European Union; podnikání; Economic Competition