Pracovněprávní předpisy : pracovní doba a dovolená, zakázaná pracoviště, odškodňování pracovních úrazů a nemocí z povolání, pojištění zaměstnavatele ; Zákon o zaměstnanosti ; Úřady práce ; odbory, ochrana zaměstnanců, inspekce práce : redakční uzávěrka 25.7.2014 (Sagit, 2014)
Publikace obsahuje soubor úplných znění 45 předpisů, které jsou rozděleny do těchto kapitol: prováděcí předpisy k zákoníku práce a některé související předpisy (pracovní doba, dovolená, odškodňování pracovních úrazů, pojištění odpovědnosti zaměstnavatele), zákon o zaměstnanosti, odbory, kolektivní vyjednávání, platební neschopnost, inspekce práce. Řada předpisů byla od posledního vydání novelizována, zejména zákon o zaměstnanosti a zákon o inspekci práce. Publikace byla doplněna o nové prováděcí předpisy.
ÚZ : úplné znění ; 1038
Keywords: Work; Occupational Health; právo, zákonodárství; Employer Health Costs; pracoviště; dovolená; zaměstnavatel - náklady na zdravotní péči; zaměstnanost; Labor Unions; nemoci z povolání; sociologie; Workplace; práce; Holidays; odbory; Employment; kompenzace a odškodnění; Occupational Diseases; mzdy a přídavky; hygiena práce; Salaries and Fringe Benefits; Compensation and Redress