Vaříme dětem - Břízová, Joza; Kuncová, Zdeňka; Davidová, Olga (Avicenum, 1979)
Kniha obsahuje odborné rady, jídelníčky pro děti různého stáří a mnoho předpisů na pokrmy pro děti
Keywords: stravovací služby; zájmy a záliby; Adolescent Nutritional Physiological Phenomena; fyziologie výživy dětí; fyziologie výživy mladistvých; Infant Nutritional Physiological Phenomena; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; jídelníček; Prenatal Nutritional Physiological Phenomena; Child Nutritional Physiological Phenomena; Cooking; fyziologie výživy v těhotenství; Food Services; Menu Planning; vaření; fyziologie výživy kojenců