Knížka pro vzpomínání a procvičování paměti - Cingrošová, Klára; Dvořáková, Klára (Portál, 2014)
Příručka přináší otázky a úkoly pro trénování paměti, ale i náměty ke vzpomínání. Knihu ocení nejen profesionálové ve zdravotnických a sociálních zařízeních, rodinní příslušníci, pomáhající dobrovolníci, ale i sami senioři či dlouhodobě nemocní.
Keywords: kognitivní poruchy; skupinová psychoterapie; Intergenerational Relations; Mental Recall; Communication; komunikace; Aged; paměť; Cognition Disorders; vztahy mezi generacemi; Psychotherapy, Group; rozpomínání; Memory; geriatrie; pedagogika; psychoterapie; senioři; psychologie, klinická psychologie