Ájurvédská péče o krásu : nadčasové techniky pro přirozenou krásu - Sachs, Melanie; Adamcová, Lenka (Maitrea, 2014)
Ájurvédská péče o krásu představuje čtenářům starobylá a současně moderní ájurvédská tajemství péče o krásu. Cílem této knihy je pozvednout naše západní chápání krásy na nové úrovně za pomoci hlubších ájurvédských vhledů.
Ájurvéda
Keywords: Massage; Medicine, Ayurvedic; Health; Aromatherapy; krása; masáž; aromaterapie; alternativní lékařství; zdraví; péče o sebe; ájurvéda; Life Style; Beauty; Self Care; životní styl