Kapesní atlas hematologie - Haferlach, Torsten; Engels, Marianne (Grada, 2014)
Skvělá kniha, která je určena mladým lékařům, hematologům, internistům, laborantům i medikům. Obsahuje všechna hematologická onemocnění s jejich typickými nálezy, poučení k typickým znakům a didaktické návody k vyobrazením. Barevná, bohatě ilustrovaná publikace obsahuje na 300 obrázků a tabulek!
Keywords: Clinical Laboratory Techniques; Blood Cells; Blood Chemical Analysis; Hemic and Lymphatic Diseases; biochemická analýza krve; Histocytochemistry; klinické laboratorní techniky; krevní buňky; diferenciální diagnóza; hematologie a transfuzní lékařství; histocytochemie; Diagnosis, Differential; Immunohistochemistry; krevní a lymfatické nemoci; imunohistochemie