Posuzování stavu zdraví a ošetřovatelská diagnostika : v moderní ošetřovatelské praxí - Mastiliaková, Dagmar (Grada, 2014)
Kniha pro studenty ošetřovatelství a sestry z ošetřovatelské praxe se zaměřuje na rozvoj systémových vědomostí a dovedností v oblasti aplikace první a druhé fáze ošetřovatelského procesu (posuzování stavu zdraví a ošetřovatelské diagnostiky), a zvyšuje tak jejich odborné kompetence pro praxi.
Sestra
Keywords: diagnostika; ošetřovatelská diagnóza; Health Status; ošetřovatelství; zdravotní stav; ošetřovatelské zhodnocení; Nursing Diagnosis; Nursing Assessment; posuzování zdravotní způsobilosti; Work Capacity Evaluation