Endoluminální radiofrekvenční ablace tumorů postihujících žlučové cesty - Válek, Vlastimil; Svobodová, Iva; Kiss, Igor; Köcher, Martin; Kala, Zdeněk; Andrašina, Tomáš; Pánek, Jiří; Hlavsa, Jan; Černá, Marie; Tomášek, Jiří (Iga MZ ČR, 2014)
Náplní projektu je na základě ex vivo experimentální studie vypracovat metodiku endoluminální radiofrekvenční ablace v prostředí kovového stentu. Efektivnost metody bude následně verifikována v prospektivní randomizované studii.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: nádory žlučového ústrojí; stenty; onkologie; randomizované kontrolované studie jako téma; angioplastika; hepatologie; Stents; Prospective Studies; katetrizační ablace; Biliary Tract Neoplasms; Angioplasty; Catheter Ablation; Randomized Controlled Trials as Topic; prospektivní studie