Manuál pro aplikaci Typizované ABC kalkulace ve zdravotnických organizacích - Popesko, Boris (Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014)
Manuál pro aplikaci Typizované ABC kalkulace ve zdravotnických organizacích představuje dokument, který má napomoci praktické implementaci typizované ABC kalkulace, která byla definována jako výstup výzkumného projektu IGA/MZČR „Aplikace moderních kalkulačních metod pro účely optimalizace nákladů ve zdravotnictví“ NT 12235-3/2011.
Keywords: účetnictví; ekonomie, ekonomika, ekonomika zdravotnictví; ekonomika a organizace zdravotní péče; Accounting; Health Facilities; Health Care Economics and Organizations; náklady a analýza nákladů; Costs and Cost Analysis; zdravotnická zařízení