Neurologie pro studium i praxi - Seidl, Zdeněk (Grada, 2015)
Učebnice pro začínající lékaře shrnuje obecnou i speciální neurologii.
Keywords: diagnostické techniky neurologické; neurologie; Diagnosis, Differential; Diagnostic Techniques, Neurological; Nervous System Diseases; nemoci nervového systému; diferenciální diagnóza