Nádory testis : diagnostika a liečba - Ondruš, Dalibor (Osveta, 2004)
Nádory testis - Diagnostika a liečba - Dalibor Ondruš; kol.. Monografia komplexne sprcúva problematiku testikulárnych nádorov - epidemiológiu, etiológiu, molekulárnu biológiu a genetiku, patológiu, klasifikáciu, diagnostické a liečebné postupy a i prevenciu. Publikácia je určená urologom, onkológom, patológom rádiaodiagnostikom, rádioterapeutom, chirurgom, praktickým lekárom, ako aj študentom lekárskych fakúlt. Publikace: Nádory testis - Diagnostika a liečba - Dalibor Ondruš; kol..
Keywords: lékařská onkologie; Biomarkers, Tumor; andrologie; nádorové biomarkery; Medical Oncology; Testicular Neoplasms; onkologie; testikulární nádory