Jak vypracovat bakalářskou a diplomovou práci (Univerzita Jana Amose Komenského, 2015)
Návod jak správně zpracovat bakalářskou či diplomovou práci. Vysvětlen rozdíl mezi jednotlivými typy prací.
Keywords: Data Mining; Professional Competence; Universities; odborná způsobilost; publikace; Publications; studium vysokoškolské; pedagogika; Access to Information; data mining; Education, Graduate; univerzity; přístup k informacím