Vítej, zimo bílá : recepty pro zdraví a krásu - Procházková, Simona (Meduňka, 2013)
V knize Vítej zimo bílá, recepty pro zdraví a krásu naleznete rady, jak si udržet v zimním období pevné zdraví, klidnou mysl a harmonii. Seznámíte se s vůněmi i léčivými účinky koření, ořechů, zeleniny. Naleznete zde i několik receptů na vánoční tabuli.
Knihovnička Meduňky, ISSN 1804-655X sv. 25/14
Keywords: Health Education; Hygiene; hygiena; Health; krása; zdravotní výchova; zdraví; péče o sebe; Beauty; Self Care