Chirurgie v extrémních podmínkách : odborný přehled pro lékaře a zdravotníky na zahraničních praxích - Hájek, Marcel (GRADA Publishing, 2015)
Kniha nabízí čtenáři přístup k akutním chirurgickým situacím v extrémních podmínkách a doporučené postupy při jejich řešení. Multidisciplinární příručku využijí kromě chirurgů i lékaři ostatních profesí a další zdravotničtí pracovníci.
Keywords: rozvojové země; vojenské lékařství; General Surgery; záchranná práce; Developing Countries; Military Medicine; Ambulatory Surgical Procedures; Surgical Procedures, Operative; Rescue Work; chirurgie operační; chirurgie; urgentní lékařství; ambulantní chirurgické výkony; Emergency Medicine