Klárka jde k paní doktorce - Zobačová, Hana; Mynařík, Jindřich (Pasparta, o. p. s, 2015)
Kniha vysvětluje dětem, co se vše děje u paní doktorky, když je potřeba prohlédnout nemocné tělo. Průvodcem knížkou je malá Klárka. Brožurku vydalo nakladatelství při podniku zaměstnávajícího lidi s poruchou autistického spektra.
Pasparta pro děti
Keywords: literatura; Primary Health Care; Ambulatory Care; diagnostické techniky a postupy; Diagnostic Techniques and Procedures; Child; Literature; ambulantní péče; rodinné lékařství; pediatrie; dítě; Family Practice; primární zdravotní péče