Nebezpečné osobnosti : jak je odhalit a chránit se před nimi : příručka bývalého agenta FBI - Navarro, Joe; Poynter, Toni Sciarra; Sýkorová, Ivana (Grada publishing, 2015)
Jak rozpoznat nebezpečné osobnosti kolem nás? Autor, bývalý agent FBI, přibližuje nejčastější typy nebezpečných osobností a radí, jak na ně včas reagovat. Vše doplňuje konkrétními kriminálními příprady i příběhy klientů z běžného života. Nebezpečné osobnosti jsou blíže, než si myslíte. Chraňte se před nimi!
Keywords: interpersonální vztahy; sociologie; Personality Disorders; Personality; Personality Assessment; Dangerous Behavior; charakteristické znaky člověka; sociální psychologie; testování osobnosti; Human Characteristics; Interpersonal Relations; Psychology, Social; psychologie, klinická psychologie; osobnost; poruchy osobnosti; nebezpečné chování