Evropská školní studie o alkoholu a jiných drogách (ESPAD) : výsledky průzkumu v České republice v roce 2011 - Chomynová, Pavla; Csémy, Ladislav; Grolmusová, Lucie; Škařupová, Kateřina (Úřad vlády České republiky, 2014)
Předkládaná výzkumná zpráva podrobně shrnuje výsledky české části mezinárodního projektu ESPAD, který je největší evropskou studií zaměřenou na užívání návykových látek u dospívajících.
Výzkumná zpráva ; no. 7
Keywords: poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; Child; průzkumy a dotazníky; Surveys and Questionnaires; Substance-Related Disorders; adiktologie; statistika, zdravotnická statistika; sběr dat; Česká republika; Drug Users; uživatelé drog; Adolescent; Data Collection; dítě; mladiství; Czech Republic