Experimentální pathologie. Hygiena - chemie - farmakologie. Porodnictví a gynekologie : 3 soubory prací - Rohan, Pavel; Kabelík, Jan; Maršálek, Jan (Palackého universita, 1955)
Soubor obsahuje tři rozdílné části. První přináší čtyři práce o vlivu hydrazidu kyseliny isonikotinové na enzymatické činnosti mykrobakterií. Druhá část je ucelená monografie přednášek a diskusí na thema "Konopí jako lék". Třetí část obsahuje práce porodnicko-gynekologické.
Acta Universitatis Palackianae Olomucensis ; 6
Keywords: Gynecology; experimentální medicína; Cannabis; Pathology; gynekologie; porodnictví; gynekologie a porodnictví; chemie, klinická chemie; farmakologie; Pharmacology; patologie; Hygiene; Chemistry; Obstetrics; farmacie a farmakologie; hygiena; chemie