Psychologie v perinatální péči : praktické otázky a náročné situace - Takács, Lea; Sobotková, Daniela; Šulová, Lenka (Grada Publishing, 2015)
Monografie přináší interdisciplinární pohled na problematiku péče o ženu v průběhu porodu a poporodního období. Je užitečnou pomůckou jak pro gynekology-porodníky, neonatology, porodní asistentky a zdravotní sestry, tak pro psychology, psychiatry, duly i další odborníky.
Keywords: Puerperal Disorders; Harm Reduction; Psychology, Social; perinatální péče; poporodní období; psychologie, klinická psychologie; snížení rizika poškození; poruchy v puerperiu; Perinatal Care; perinatologie a neonatologie; sociální psychologie; Postpartum Period