Albert Schweitzer : (1875-1965) - Oermann, Nils Ole; Babka, Petr (Vyšehrad, 2015)
Přeložil Petr Babka. 1. vydání.
Keywords: dějiny lékařství; Music; History of Medicine; France; Theology; dějiny 19. století; teologie; Německo; hudba; lékaři; humanitní vědy a umění; Gabon; Physicians; Germany; History, 20th Century; dějiny 20. století; Francie; History, 19th Century