Q. B. F. F. F. S. : quod bonum, felix, faustum, fortunatumque sit - Veis, Jaroslav; Čech, Pavel; Fleissigová, Marie; Hábová, Martina; Jeníčková, Jana; Hubičková-Heringová, Lucie; Musil, Vladimír; Provazníková, Hana; Střížek, Antonín; Štecha, Pavel; Ureš, Michal (3. lékařská fakulta Univerzity Karlovy, 2013)
V profesních medailoncích představuje stovku předních vědců, vysokoškolských učitelů a lékařů, kteří na fakultě během šesti desetiletí její existence působili, dále seznamuje s její současnou strukturou a funkcí. Součástí textu jsou také eseje Karla Poppera, Cyrila Höschla, Marka Váchy, Erlinga Norrbyho a dalších autorů. Doprovodné ilustrace jsou dílem akademického malíře Antonína Střížka.
Keywords: dějiny lékařství; History of Medicine; dějiny 20. století; studium lékařství; pedagogika; Česká republika; Education, Medical; Physicians; dějiny 21. století; Universities; History, 20th Century; lékaři; Czech Republic; History, 21st Century; univerzity