English for social services - Adámková, Ivana; Čihánková, Ivana; Hernová, Eva; Pařízek, Michal (Jabok - Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická, 2014)
Učebnice určená studentům vysokých i vyšších odborných škol se zabývá různými druhy sociálních služeb.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; lingvistika; terminologie jako téma; Terminology as Topic; pedagogika; Linguistics; sociální práce; sociologie; výchova a vzdělávání; angličtina; Social Work; Education