Klinická neurologie : soubor prací - Hrbek, Jaromír (Palackého universita, 1955)
Obsáhlý sborník klinických prací z oboru neurologie přináší 34 příspěvky vědeckých pracovníků neurologické, chirurgické, otorhinolaryngologické a I. interní kliniky lékařské fakulty Palackého university v Olomouci a jiných vědeckých ústavů.
Acta Universitatis Palackianae Olomucensis ; Tom. 5
Keywords: Neurology; neurologie