Klinická neurologie : soubor prací. III - Hrbek, Jaromír (Státní pedagogické nakladatelství, 1960)
Práce jsou uspořádány do tematických skupin věnovaných epilepsii, neuroinfekcím cévním poruchám CNS, myasteniím a farmakologii CNS. Další práce se zabývají neuralgií n. IX., svalovým tonem, angiomatózou, tuberóznísklerózou, onkologií CNS a závěrem jsou uvedeny studijní zprávy a přehled o neurologii v Olomouckém kraji.
Acta Universitatis Palackianae Olomucensis ; 21
Keywords: Neurology; neurologie