Klinická neurologie : soubor prací. II - Hrbek, Jaromír (Státní pedagogické nakladatelství, 1957)
Sborník vědeckých prací o základních otázkách neurologie, o diagnostických metodách a jejich výsledcích, o fyziologii a patologii různých chorob, výsledcích klinické praxe, zkušenostech s novými léčivy atd. Bibliografie a cizojazyčné souhrny.
Acta Universitatis Palackianae Olomoucensis ; 13
Keywords: Neurology; neurologie