Arabsko-český slovník vnější příčiny nemocnosti a úmrtnosti - Vedral, Jiří (VJV, 2015)
Slovník vnější příčiny nemocnosti a úmrtnosti, faktory ovlivňující zdravotní stav a kontakt se zdravotnickými službami a poranění, otravy a některé jiné následky vnějších příčin.
Keywords: Medicine; lingvistika; morbidita; čeština; terminologie jako téma; mortalita; lékařství; arabština; příčina smrti; lingvistika, lékařská terminologie; Mortality; Linguistics; Morbidity; Cause of Death; Terminology as Topic