Předcházíme poruchám učení : soubor cvičení pro děti v předškolním roce a v první třídě - Sindelar, Brigitte; Pokorná, Věra (Portál, 1996)
Soubor cvičení a pracovních listů pro děti v předškolním roce a 1. ročníku ZŠ.
Keywords: Cues; Learning; dětská psychologie; paměť; pedagogika; Perception; Child, Preschool; percepce; podněty; předškolní dítě; Memory; učení; poruchy učení; Learning Disabilities; Psychology, Child