Řeč těla : tajemství svádění a milostných her - Lloyd-Elliott, Martin; Brejlová, Dagmar (Metafora, 2006)
Příručka pro všechny, kteří hledají partnera, případně si chtějí nezávazně zaflirtovat. V jednotlivých kapitolách čtenář odhalí falešné úsměvy, hru očí, signály rukou a paží, naučí se používat pravidla doteků, tajná znamení v řeči těla nebo klamat tělem. Neverbální komunikace má výsostné postavení jako zdroj prvních informací a autorovým cílem je naučit převádět nevědomé projevy do vědomí.
Keywords: Nonverbal Communication; sexuální chování; interpersonální vztahy; neverbální komunikace; psychologie, klinická psychologie; Interpersonal Relations; sociologie; Erotica; erotika; Sexual Behavior