Zdravotník zotavovacích akcí - Hornych, Jaroslav; Jukl, Marek; Jukl, Vladimír; Juklová, Renáta; Kaufman, Jan; Podstatová, Hana; Zach, Martin (Český červený kříž, 2013)
Učebnice Českého červeného kříže určená pro výukový kurz základů první pomoci pro zdravotníky na zotavovacích akcích, školách v přírodě a podobných akcích pro děti.
Keywords: transport pacientů; hygiena; Hygiene; Transportation of Patients; Červený kříž; dokumentace; urgentní zdravotnické služby; Red Cross; Emergency Medical Services; urgentní lékařství; First Aid; Triage; Epidemiology; Health Services; třídění pacientů; zdravotnické služby; první pomoc; epidemiologie; Documentation; zdravotní výchova