Srdeční infarkt : informace pro pacienta - Ošťádal, Petr (Maxdorf, 2015)
Publikace informuje pacienty o infarktu myokardu, nejčastější příčině, první pomoci, akutní péči, farmakologické léčbě a prevenci.
Keywords: Myocardial Infarction; akutní nemoc; Acute Disease; sekundární prevence; Secondary Prevention; Emergency Treatment; terapie náhlých příhod; kardiologie; infarkt myokardu