Přehled anatomie - Naňka, Ondřej; Elišková, Miloslava (Galén, 2015)
Nejnovější vydání učebnice Přehled anatomie představuje ucelený pohled na anatomii. V jednotlivých kapitolách jsou popsány všechny orgánové systémy lidského těla. Prezentace zde uvedených anatomických dat je nutná pro pochopení stavby a funkce lidského těla. Každá kapitola zahrnuje obecný úvod k dané orgánové soustavě, na který navazuje popis jednotlivých orgánů doplněný klinickými poznámkami. Kniha je bohatě ilustrována – téměř 400 názorných kreseb umožňuje studentům komplexní představu anatomických struktur, aniž by museli používat další anatomické atlasy.
Keywords: Anatomy; anatomie