Tajemství efektivního učení : dvakrát lepší výsledky s polovičním úsilím - Krengel, Martin; Michňová, Iva (Grada Publishing, 2015)
Zkušený autor přináší osvědčený systém učení: 10 kroků vás dovede k perfektním výsledkům u zkoušek s mnohem menším úsilím než dříve. Tento jedinečný návod na použití vašeho mozku vám představí moderní triky pro snazší a efektivnější učení, lepší paměť a koncentraci i pro osvojení time managementu.
Keywords: Time Management; pozornost; učení; management znalostí; organizace času; Perception; Knowledge Management; Attention; percepce; kreativita; Memory; Creativity; myšlení; Learning; psychologie, klinická psychologie; Thinking; motivace; paměť; Motivation