Tělo nezapomíná : psychofyziologie a léčba traumatu - Rothschild, Babette; Adamcová, Lenka (Maitrea, 2015)
Tělo nezapomíná, kniha plná poutavých případových studií, spojuje tělo a mysl v léčení posttraumatické stresové poruchy. Zaujme odborné lékaře, výzkumníky, studenty i běžné čtenáře.
Keywords: Psychotherapy; Stress Disorders, Post-Traumatic; psychosomatické lékařství; traumatologie; posttraumatická stresová porucha; psychoterapie; psychofyziologie; Psychosomatic Medicine; Psychophysiology