Dieta u jaterních onemocnění - Belovičová, Mária; Kohout, Pavel (Forsapi, 2015)
Dieta jako standardní součást léčby většiny jaterních onemocnění. Vhodné a nevhodné potraviny, jídelníčky, kuchařské recepty.
Rady lékaře, průvodce dietou ; svazek xiv
Keywords: vaření; Diet Therapy; Nutritional Physiological Phenomena; Liver Diseases; dietoterapie; Cooking; Menu Planning; hepatologie; nemoci jater; fyziologie výživy; jídelníček; nutriční terapie, dietoterapie a výživa; Diet; dieta