Od edukace k sociální inkluzi osob se zdravotním postižením se zaměřením na mentální postižení - Pipeková, Jarmila; Vítková, Marie; Bartoňová, Miroslava; Pančocha, Karel; Slepičková, Lenka; Řehulka, Evžen; Vaďurová, Helena; Květoňová, Lea; Franiok, Petr (Masarykova univerzita, 2014)
Od edukace k sociální inkluzi osob se zdravotním postižením se zaměřením na mentální postižení.
Keywords: speciální vzdělávání; dospělí; Human Rights; zdravotně postižení; Children with Disabilities; zapojení do společnosti; integrovaná výuka; Mainstreaming, Education; Adult; Adolescent; Education, Special; postižené děti; Social Participation; lidská práva; výchova mentálně retardovaných; Education of Persons with Intellectual Disabilities; zaměstnání pro postižené; mladiství; Employment, Supported; pedagogika