Intuitivní lidé : kniha pro všechny, kteří touží pochopit hlubší význam a smysl svého života - Sawyer, Heidi; Ešnerová, Kateřina (BizBooks, 2015)
Díky této knize pochopíte, jak funguje vaše intuice, a zjistíte, jak plně využít její potenciál. Zároveň přijdete na to, jak se vypořádat s nepříjemnými situacemi, do kterých se díky své intuitivní povaze můžete dostat.
Keywords: Self Concept; self psychologie; psychologie, klinická psychologie; Self Psychology; rozvoj osobnosti; Decision Making; intuice; rozhodování; sebepojetí; Personality Development; Intuition